Biblos Amsterdam

Café Biblos is de gezelligste kroeg van het Leidseplein!

't Oude Amsterdam

Bij ons in de Biblos vind je het oude Amsterdam nog echt terug. Hoewel we in 2016 moesten verbouwen, hebben we de kroeg zoveel mogelijk geprobeerd terug te brengen in zijn oude glorie. Het gros van het meubilair komt dan ook nog van de eerste eigenaar, die café Biblos in 1970 opende. Hij is tevens degene die onze verzameling nummerborden is begonnen. De kroeg hangt er vol mee, en nog altijd krijgen we van over de hele wereld nummerborden toegestuurd.

Stamkroegje

Biblos begon destijds als een echte stamkroeg voor zowel nationale als internationale gasten. En dat zijn we met trots nog steeds. Maar we zijn meer geworden. We zijn de plek waar hechte vriendschappen zijn ontstaan, en zelfs menig stel voor (en op) elkaar is gevallen. We zijn de thuisbasis van studenten, horecapersoneel, vrienden en familie. We zijn de plek waar je je altijd welkom voelt, en zowel alleen als samen een goede tijd zal hebben. We zijn de plek waar wordt gelachen, gedanst, gehuild, gesprongen, gezongen en gedronken. Het is een plek waar het leven elke dag gevierd wordt, en we zijn er supertrots op!

Meet Paul!

Onze kroegtijger. Met zijn grote hart voor de horeca en zijn heerlijke lach maakt hij er elke avond een feest van. Als je geluk hebt, zingt hij zelfs een nummertje voor je! Wil je wat terug doen? Hij drinkt graag een dropshotje met je mee!

Paulus achter de bar

Meet Emiel!

De shotjeskoning van het Leidseplein. Mister shake-a-lot. Allemansvriend en gastheer van de eeuw!

Emiel als de duivel

Meet Pelle!

De eigenlijke baas van de Biblos.

De zingende barman

Wanneer Paul er echt zin in heeft, rapt hij rustig de hele tekst mee van dit topnummer. 

Doe jij het hem na? Oefen maar alvast!